Notícies
 Tornar
  • "Qui té la pinça?": parlem del relleu a l’Esplai

"Qui té la pinça?": parlem del relleu a l’Esplai

02.02.23

El pòdcast d’Esplai Qui té la pinça? continua la temporada actual amb l’estrena del quart programa. El Centre d’Esplai (CE) Sant Ildefons, de Zona 03 (Gràcia, Sarrià – Sant Gervasi), participa en l’episodi que tracta, com a temàtica principal, el relleu a l’Esplai.

Joaquin -del Centre d’Esplai Brúixola de Zona 02- i Laia -responsable pedagògica de Zona 01 i 06- presenten el capítol, que compta amb tres representants de Sant Ildefons: Laura i Mariona -qui fa 11 anys que estan vinculades a l’Esplai- i Roger, qui també té llarga trajectòria al centre de lleure barceloní.

Posant fil a l’agulla a la qüestió del relleu a l’Esplai, el CE Sant Ildefons disposa de la comifutur, una comissió que, de cara als anys vinents, analitza com serà el relleu, si caldrà fer una crida a nous monitors i monitores i/o a infants, també. A més, el Centre, que té més de 50 anys d’història, disposa de la figura del supporter; exmonitors i exmonitores que, en cas de ser necessari, donen suport i reforç a l’equip de monitors i monitores alguns dissabtes. També, l’Esplai de Zona 03 disposa d’una comissió que acompanya als monitors i monitores durant el seu primer any. Durant l’episodi de Qui té la pinça? es comenten, també, experiències arran de diversos mètodes de relleu.

El teu pòdcast, d’Esplai

Aquestes entregues de ràdio en diferit permeten, també, conèixer com és el dia a dia de cada centre i/o club del MCECC. Què compartim, i en què ens diferenciem? Escoltant Qui té la pinça? podem donar resposta a aquestes preguntes. En cada entrega, diferents persones vinculades al Moviment acompanyen els convidats del capítol, així com el conegut Joc Badabadoc, personatge de les trobades i troques del MCECC.

  • Si t'agradaria formar part del projecte o saber-ne més, només et cal escriure un correu a secretaria.mcecc@peretarres.org

Podeu escoltar tots els programes a la pàgina del pòdcast.