Notícies
 Tornar
  • Obertes les inscripcions per a la TrocaJove 2023

Obertes les inscripcions per a la TrocaJove 2023

01.02.23

Dissabte 11 i diumenge 12 de març tindrà lloc, a Lleida, un dels caps de setmana més esperats pels adolescents i joves del Moviment. La TrocaJove 2023 es va acostant, i el període per apuntar-se ja està obert!

Com sabeu, la TrocaJove és un punt de trobada del MCECC que permet a adolescents i joves dels diferents Centres i Clubs d’Esplai conèixer noves persones, establir lligams i compartir moments amb altres nois i noies vinculades a l’educació en el lleure.

La TrocaJove d’enguany té per eix central els objectius de desenvolupament sostenible -ODS Agenda 2030, que són: Persones, Planeta, Prosperitat, Pau i Aliances-, i el Centre d’Interès (CI) ens situarà anys endavant.

A qui va dirigida?

L’activitat està destinada als grups d’adolescents i joves dels Centres i Clubs d’Esplai del MCECC, i s’hi poden apuntar les persones nascudes entre 2005 i 2008 -alumnes que cursen des de 3r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, o l’equivalent a cicles formatius-.

Els monitors i monitores acompanyaran, amb una ràtio mínima d’un adult per a cada 10 adolescents, els joves.

Inscripcions

La trobada anual està preparada per una comissió de voluntaris i voluntàries. Per conèixer tota la informació necessària i inscriure-us (abans del 22 de febrer!), accediu al següent enllaç.

#SomMoviment