Notícies
 Tornar

Apunta't a la cinquena edició del curs de prevenció d'ASI!

30.11.22

Comença el període d'inscripció per a la nova edició, la cinquena, del curs a distància "Prevenció i abordatge de l'Abús Sexual Infantil en l'àmbit de l'educació en el lleure". La formació està organitzada per la Direcció General de Joventut (DGJ) conjuntament amb la Fundació Vicki Bernadet.

El curs tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, de 9.30 h a 12 h.

Format

La formació té una durada de 10 hores, repartides en 4 sessions de 2,5 hores, que es faran telemàticament mitjançant una aula virtual. El curs està subvencionat per la Direcció General de Joventut i és gratuïta.

Com puc inscriure'm?

Mitjançant el següent enllaç. El període d'inscripció finalitza el 16 de desembre.

👉 Recordeu que podeu consultar la pàgina de prevenció i bon tracte, en la qual oferim criteris de protocol d'actuació, formacions i recursos.