Notícies
 Tornar
  • Bon Nadal i feliç 2023!
  • Comparteix a les xarxes socials

Bon Nadal i feliç 2023!

20.12.22

Arribat el Nadal, és moment d'aturar-se, descansar, gaudir, i viure les festes amb familiars i amics/es. Al Moviment celebrem el Nadal amb tots els monitors i monitores que el fan possible dia rere dia, des dels Centres i Clubs d'Esplai, amb l'Equip Tècnic i el Consell Directiu, amb qui ens cuida quan marxem de colònies i amb tothom que fa possible el lleure educatiu.

Tot posant fi a l'any 2022, recapitulem: ha estat un període en què s'ha mantingut, una vegada més, l'essència del lleure. El butlletí, que es rebrà el pròxim divendres (23-12), s'atura també uns dies i tornarà, com molts dels Esplais, la setmana del 13 de gener de 2023. Tornant d'aquestes setmanes s'entomarà un any nou, el 2023, caracteritzat per les ganes i la motivació de sempre. 

Ara podem estar ben agraïts de compartir aquestes dates assenyalades envoltats de monitors/es i responsables del Moviment, als nostres Centres i Clubs, amb els voluntaris, amb els nostres companys, als àmbits i a les comissions que organitzen les trobades, al Consell Directiu -amb tots els membres que el formen- i a tot el conjunt dels equips del Moviment. En definitiva, amb tothom que acompanya els Centres i Clubs en el seu dia a dia.

Després d'una llarga temporada marcada per les dificultades que la pandèmia ha anat presentant a cada moment, encarem un any nou ple d'il·lusions i esperança. Desitgem-nos, doncs, entre tots, una bona entrada d'any, i que el Moviment continuï avançant amb empenta.

Calendari d'Advent: cada dia, un recurs

Estris, des del seu rebost de recursos, continua oferint un material diàriament. Així és com durant el mes de desembre el portal web de la revista presenta un calendari d'Advent. Podeu anar seguint jocsdinàmiquestallerspregàriescançons i excursions de muntanya per fer amb infants, joves, equips de monitors/es, també, a l'Instagram (@revistaestris) i Twitter (@revistaestris) de la revista.

Ens veiem el 2023! Bon Nadal!