Notícies
 Tornar

Cruïlla de Camins ofereix una excursió interreligiosa

14.11.22

La capital del Bages acull, del 27 de novembre al 30 (inclòs), tres jornades que formen la trobada Cruïlla de Camins: Una Resposta Intergeneracional Multireligiosa a la Crisi Social i Ambiental. La cita se celebra a l'Espai Plana de l'Om (carrer del Born, 08241, Manresa).

Així doncs, Fòrum Internacional Multireligiós Manresa 2022 acull personalitats destacades del pensament i el coneixement de caràcter internacional mitjançant la Trobada de líders del Consell Mundial de Religions per la Pau (Religions for Peace). A la jornada participen líders religiosos i joves d'edats diferents, tot donant peu a un espai intergeneracional. El medi ambient és el tema principal, posant al centre del diàleg la transformació cap a la sostenibilitat de les ciutats, així com la voluntat per convertir-se en espais justos, resilients i inclusius.

El fòrum es desenvolupa al llarg de les tres jornades, i inclou xerrades, diàlegs, visites, i la signatura d'un pacte -per a ciutats sostenibles- global, multireligiós i multisectorial. Aquí es pot consultar el programa de tot el fòrum.

Diumenge 27 de novembre, a partir de les 11 h, es presenta l'oportunitat de participar en una petita excursió conjunta amb joves d'altres religions, per commemorar el 500è aniversari del Camí d'Ignasi de Loiola a Manresa, i en la qual se celebra una pregària interreligiosa. Durant l'activitat, experts en el tema ens acompanyaran! Tots els Centres i Clubs d'Esplai interessats, no ho deixeu escapar! L'Àmbit d'Animació de la Fe del Moviment també hi participa.

Com puc apuntar-me?

Per inscriure's concretament al Pelegrinatge Interreligiós pel Camí Ignasià cal omplir el següent formulari, en el qual apareix l'horari detallat de l'excursió i els especialistes que hi intervenen.