Notícies
 Tornar
  • Nous tutorials disponibles al GESPLAI, en format curt

Nous tutorials disponibles al GESPLAI, en format curt

10.11.22

L'eina GESPLAI ja acull tutorials amb un nou format audiovisual. Mitjançant càpsules breus -de pocs minuts de durada, d'entre un i tres-, s'expliquen accions concretes tot resolent dubtes que poden ser comuns als diversos Centres i Clubs d'Esplai. De forma recurrent, s'aniran pujant més vídeos.

Les peces estaran disponibles com a ajuda i faciliten l'accés a la informació necessària per a la gestió de cada centre. Els tutorials es podran trobar, dins de GESPLAI, a l'apartat Arxiu.

Temàtiques dels vídeos

El primer bloc de tutorials va destinat, especialment, a les gestions que, com a Centres i Clubs d'Esplai, tot sovint cal tramitar, sobretot a l'inici del curs. Alguns dels temes que s'aborden en aquests continguts són: com generar la documentació necessària per a l'arrancada del curs, com tractar les dades bancàries, el procediment a seguir per donar d'alta persones a l'Esplai, com fer formularis d'inscripció amb el mateix GESPLAI, de quina manera es pot crear una activitat per al curs, i com vincular una persona a una activitat, en cas que aquesta no hagi pogut entrar per formulari.

Tots i totes #somMoviment som @esplaisMCECC