Notícies
 Tornar
  • Arrenca la 19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

Arrenca la 19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

10.11.22

Arreu del territori català, del 15 de novembre al 30, se celebra la 19a edició de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya. A la Mostra participen 38 sales de 25 municipis diferents.

Dijous 10 de novembre, a les 19 h, va tenir lloc la presentació de tota la programació d'enguany en el marc de la taula rodona Cinema, educació i construcció de la identitat. Treballar la diversitat cultural i de creences a l'aula, a l'Hospital de Campanya de Santa Anna (carrer Santa Anna, 29, Barcelona).

"Dones, espiritualitat i religions"

Aquest any, la mostra compta amb el cicle Dones, espiritualitat i religions, amb pel·lícules produïdes per dones, i en les quals elles són les protagonistes.

"Ignasi de Loiola i la seva petjada al món"

També, la cita conté el cicle Ignasi de Loiola i la seva petjada al món, en el marc de la Commemoració dels 500 anys de l'estada d'Ignasi de Loiola a Catalunya. 

Documentals de producció catalana

La 19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, també, ofereix tot un seguit de films documentals produïts a Catalunya.

Retrospectiva sobre Franco Piavoli

La Filmoteca de Catalunya acull, durant l'edició, una mirada retrospectiva sobre el cineasta italià Franco Piavoli, qui ha cultivat, des de la dècada dels anys 50, tant el format dels curtmetratges com dels llargmetratges.

Format de la Mostra

Enguany, la Mostra continua sent en format híbrid: es podran veure pel·lícules presencialment, a la gran pantalla, i també es podran visionar diversos films a través de les plataformes Sala Virtual acontra+ i FilminCat.