Notícies
 Tornar

S'inicia la revisió de les sol·licituds de Beques i Ajuts

09.11.22

Dimecres 9 de novembre va acabar el termini en què Centres i Clubs d'Esplai s'han presentat a les Beques per Activitats del curs 2022-2023, en l'àmbit de l'educació en el lleure. Ara, del 10 de novembre al 24, es dona pas a la revisió.

L'equip de promoció comprova les sol·licituds rebudes i passa a la gestió dels possibles requeriments, aclariments i/o incidències. A la pròxima reunió del Consell Directiu s'aprovaran les Beques i Ajuts.

A partir del 30 de novembre es comunicarà la resolució de les beques als centres, i fins al 30 de juny de 2023 estarà obert el període de justificació a través del lliurament de l'acord signat i segellat, i els rebuts i documents que es demanin.

Altrament, a les Beques per Activitats Esporàdiques del primer trimestre del 2022-2023 s'han pogut presentar, com sabeu, Centres i Clubs d'Esplai i centres socioeducatius. Aquesta tipologia d'ajut propi segueix el mateix calendari: una vegada s'ha finalitzat el termini per presentar-se, comença la revisió, fins que es comuniqui la resolució a partir del 30 de novembre.

Pel que fa als Ajuts extraordinaris de novembre d'enguany, destinats també a Centres i Clubs d'Esplai i centres socioeducatius, la previsió de les dates coincideix; és el moment de repassar les propostes presentades per donar pas a la resolució, que es comunicarà, també, del 30 de novembre en endavant.