Notícies
 Tornar
  • El pòdcast “Qui té la pinça?” arrenca temporada

El pòdcast “Qui té la pinça?” arrenca temporada

04.11.22

Qui té la pinça?”, l'Esplai radiofònic del MCECC produït des del voluntariat, torna per continuar amb les entregues mitjançant la plataforma Spotify i el web del Moviment.

Joan Morte i Laia Rubio arrenquen temporada acompanyats de Carlota, Quim i Joaquin del Centre d'Esplai Brúixola de Zona 02. Aquesta edició parla sobre exmonitors i exmonitores, i quin paper poden tenir als Centres i Clubs d'Esplai.

El teu pòdcast, des de l’Esplai

Aquestes entregues de ràdio en diferit permeten, a més, conèixer com és el dia a dia de cada centre del MCECC. Què compartim, i en què ens diferenciem? Escoltant Qui té la pinça? podem donar resposta a aquestes preguntes. En cada entrega, diferents persones vinculades al Moviment acompanyen els convidats del capítol, així com el conegut Joc Badabadoc, personatge de les trobades i troques del MCECC.

Una oportunitat de doble aprenentatge

“Qui té la pinça?” és un espai en què monitors i monitores amb inquietuds relacionades amb el periodisme i la comunicació audiovisual poden aprendre des de l’àmbit pràctic. Així és com s’ofereix una oportunitat de doble aprenentatge, tot vinculant l’educació en el lleure i la transformació social amb la pràctica comunicativa. És per això que us animem a formar-ne part! Voleu ser l'esplai convidat del proper programa? Escriviu-nos per xarxes (@esplaismcecc)!

Podeu escoltar tots els programes a la pàgina del pòdcast.