Notícies
 Tornar
  • La VII Nit dels Animadors de la Fe se celebra a Montserrat
  • Comparteix a les xarxes socials

La VII Nit dels Animadors de la Fe se celebra a Montserrat

03.11.22

Montserrat acollirà la VII edició de la Nit dels Animadors de la Fe, que tindrà lloc el divendres 24 i dissabte 25 de febrer de 2023. Com sabeu, es tracta d'una proposta organitzada per l'àmbit d'animació de la fe del MCECC.

Com a novetat, en la pròxima Nit dels Animadors de la Fe hi ha l'oportunitat de quedar-se a dormir, i dissabte al matí també es faran activitats, tot gaudint d'una trobada més extensa.

Aquesta trobada és una oportunitat per abordar el rol dels animadors i animadores de la fe als Centres i Clubs d'Esplai, així com fer una posada en comú dels reptes, necessitats, dificultats i recursos a l'hora de treballar l'espiritualitat.

És el moment, doncs, perquè ens reservem la data d'un cap de setmana per compartir reflexions i vivències, tot posant la interioritat, el recolliment i la comunitat al centre d'aquesta jornada.

Us recomanem, doncs, estar atents i atentes a les xarxes i web del Moviment, des d'on s'anirà avançant tota la informació de la VII Nit d'Animadors i Animadores de la Fe.