Notícies
 Tornar
  • Coneixem els nous membres de l'Equip Tècnic
  • Comparteix a les xarxes socials

Coneixem els nous membres de l'Equip Tècnic

20.10.22

L'Arnau Lonca s'incorpora a l'Equip Tècnic per acompanyar els Centres d'Esplai de les zones 11, 12, 13 i 15 i remar amb l'equip de cada territori. També l'Aïda Jiménez s'incorpora a l'equip com a tècnica de comunicació per liderar la gestió de la Revista Estris i el portal estris.cat

L'Arnau, el nou promotor, és estudiant de Filosofia i Filologia clàssica a la Universitat de Barcelona. Fa 4 anys que està vinculat al Casal Santa Maria del Jaire de Zona 13, i fins ara formava part de l'equip territorial de la zona. 

L’Aïda, al seu torn, té formació acadèmica en Comunicació Audiovisual i Televisió. Aporta 8 anys d’experiència en redacció de continguts periodístics i editorials. Vinculada al Casal Santa Maria del Jaire, Centre d'Esplai federat al MCECC, actualment s’incorpora al Moviment amb ganes d'omplir de continguts la Revista Estris. 

Segur que les ganes de treballar pel Moviment que tenen tots dos ens ajuden a continuar construint plegats i plegades!

#SomMoviment som @esplaisMCECC