Notícies
 Tornar
  • On serà la TrocaJove 2023?

On serà la TrocaJove 2023?

23.09.22

Lleida serà la ciutat que acollirà milers de joves i adolescents dels Centres i Clubs d'Esplai del Moviment.

Cada any un equip de voluntaris i voluntàries acompanyats pel Consell Directiu i l'Equip Tècnic treballen de valent per organitzar la gran trobada dels grups de joves dels Centres i Clubs d’Esplais federats. Sovint és el primer contacte d’aquests joves amb el Moviment a nivell català, més enllà de la seva realitat de zona o territori.

L’objectiu de la trobada és oferir una activitat centrada en els adolescents i joves dels Centres i Clubs d’Esplai, proporcionant-los un espai de formació i creixement, vinculat a la transmissió de valors cívics i al compromís social. És un espai d’intercanvi de coneixements, relacions i activitats amb altres joves de diferents centres d’esplai, moltes dels quals acabaran formant part dels equips de monitors.

El dimarts 27 de setembre a les 19.00 es realitzarà la primera reunió per començar a treballar en la preparació de la TrocaJove 2023, així com de la Trobada de Monitors/es. La reunió tindrà lloc a la seu principal de la Fundació Pere Tarrés a Barcelona (c/Numància 149) però també s'hi podrà participar de manera telemàtica. D'aquesta manera podrem garantir la participació de voluntaris i voluntàries de tots els territoris que conformen el Moviment. 

Però com es preparen aquestes trobades? Ho veiem!

Si vols participar de la preparació, inscriu-te en aquest formulari per poder rebre la convocatòria de la reunió i l'enllaç de participació telemàtica.

Si tens cap dubte, pots dirigir-te a la teva promotora o promotor de referència.