Notícies
 Tornar
  • Gràcies per fer d'aquest un estiu únic
  • Comparteix a les xarxes socials

Gràcies per fer d'aquest un estiu únic

02.09.22

Comencem el nou curs 2022-23 amb les piles carregades després de superar un estiu únic. On per fi, els equips de monitors i monitores s'han centrat única i exclusivament en la seva tasca pedagògica. Prop de 4.000 monitors i monitores han fet possible que més de 20.000 infants i joves de Catalunya i Balears gaudeixin de les activitats d’estiu organitzades pels Centres i Clubs d’Esplai federats al Moviment.

Tot ha estat possible gràcies a la feina incansable dels monitors i monitores que han preparat i dirigit aquestes activitats. Després de dos anys havent d'adaptar la seva activitat a grups bombolla i tota mena de mesures, per fi han tornat les activitats conjuntes, les taules de grups barrejats als menjadors i les vetllades! No contents amb la bona feina feta aquest estiu, molts joves han optat per formar-se com a monitors/es o directors/es de lleure durant els últims dies d'agost en diverses cases de colònies. La Fundació Pere Tarrés, la Fundació d'Esplais Santa Maria de Núria (FEMN) i la Fundació Verge Blanca han estat les tres entitats que han liderat la realització d'aquests cursos. També la La Fundació Esplai Girona i la Fundació Santa Maria de Siurana (Tarragona) han organitzat els seus cursos de lleure.  

Nou curs, nous reptes

Ara, encetem un nou curs amb les piles carregades i el bon gust de la feina ben feta. El MCECC també ha engegat motors, ja estan en marxa les diferents comissions organitzadores de les trobades de 2022: la TrocaJove i la Jornada de Monitors i Monitores. El 27 de setembre, podeu participar de la primera reunió de les comissions. 

La gran novetat del curs anterior, el podcast "Qui té la pinça" també està en marxa i si t'hi vols sumar només cal que ens ho comuniquis a secretaria.mcecc@peretarres.org

Un estiu de postal