Notícies
 Tornar
  • Torna també el Campus MCECC

Torna també el Campus MCECC

02.09.22

Al setembre comença una nova entrega del CampusMCECC. Dins d’aquest marc es realitzarà un conjunt de formacions telemàtiques i presencials, d’una hora i mitja de durada, per acompanyar als Centres i Clubs en la millora dels reptes que caldrà afrontar al llarg d’aquest curs.  Enguany, podreu escollir entre un seguit de formacions molt variades, que torbareu a la pàgina d'inscripció. Entre els temes que es tractaran destaquen: Gesplai, els tràmits que cal fer durant el curs i com fer-los, gestió econòmica ...

A qui va adreçat?

Poden inscriure's tots aquells monitors i monitores que pertanyen a un esplai del Moviment i que tinguin 18 anys (o els facin aquest any). En el cas de no tenir l'edat permesa i es vulgui participar igualment, caldrà que el centre o club d'esplai es posi en contacte amb el seu promotor/a de referència.

Formació gratuïta

Aquesta formació serà gratuïta pels membres del MCECC. Per aquest motiu és especialment rellevant que aprofiteu la formació i que, si feu la inscripció, hi participeu.

Inscripció

Podeu fer la inscripció fins 24 hores abans de la formació.

Consulta totes les formacions en aquesta pàgina