Notícies
 Tornar
  • Un Broll com els d'abans
  • Comparteix a les xarxes socials

Un Broll com els d'abans

19.06.22

Una trentena de voluntaris i voluntàries del MCECC han acomiadat el curs al Broll de 2022. A La Conreria, després d'un any intens en què s'han recuperat les trobades i els àmbits tal com les coneixíem, els participants han gaudit d'espais lúdics, dinamitzats per l'Equip Tècnic, i han compartit la seva experiència al Moviment.

Les persones presents al Broll s'han encoratjat a continuar fent créixer el Moviment i a seguir preparant les activitats de l'any vinent. Els diferents equips del MCECC també han posat en comú la necessitat i oportunitat que hi ha ara d'augmentar els equips que vertebren els Àmbits i Trobades per tal de poder preparar activitats més grans.

El MCECC té la sort de comptar, curs rere curs, amb un gruix important de voluntaris i voluntàries (provinents dels Centres i Clubs d'Esplai) que contribueixen a fer més fort i més viu el Moviment. El curs vinent encara farem créixer més, segur, els Àmbits, les Comissions de Trobades, el Consell de Responsables Territorials, els projectes... i donarem compliment a les diferents accions generals del Moviment.