Notícies
 Tornar
  • El MCECC, guardonat als premis Nit Irla
  • Comparteix a les xarxes socials

El MCECC, guardonat als premis Nit Irla

16.06.22

La Fundació Josep Irla ha distingit el MCECC i altres federacions de lleure educatiu amb el Memorial Lluís Companys. Amb aquest guardó, l'enitat catalana reconeix l’acció que des del Moviment fem “en favor de la llengua, la cultura o la nació catalana”.

La presidenta del Moviment, Anna Grau, ha recollit el premi i ha agraït que hi hagi aquest reconeixement perquè "la tasca que fan els monitors i monitores arreu del país és crucial i molt important”. Juntament amb la resta d’entitats premiades, la presidenta ha deixat clar que “som essencials”, malgrat que, sovint, “la nostra tasca no queda prou reconeguda".

Ignasi Parody, impulsor de la Fundació TriniJove, ha estat guardonat en la categoria individual. L’acte, celebrat aquest dimecres al Mirador del Museu d’Història de Catalunya, ha comptat amb la cloenda del president d’Esquerra Republicana, Oriol Jonqueres.

La presidenta del MCECC, Anna Grau, juntament amb els representants de les altres entitats | Fotografies de Marc Puig Pérez