Notícies
 Tornar
  • Apunta't a preparar les pròximes trobades

Apunta't a preparar les pròximes trobades

01.09.22

Enguany ha sigut especial perquè hem tornat a viure trobades presencials. El 12 i 13 de març vam celebrar la TrocaJove 2022 i el passat 21 de maig a Igualada, la Jornada de Monitors i Monitores.

Però com s’han preparat aquestes trobades? Ho veiem!


Si no pots veure el vídeo, clica aquí

Mulla’t per les activitats del curs vinent

Per poder preparar totes aquestes trobades cal formar un equip que asseguri el bon funcionament dels diferents moments que hi ha en aquestes jornades. Cal preparar el centre d'interès, les activitats, decidir temàtiques i valorar com gestionem els diferents espais de la trobada.

Els equips del Moviment començaran a preparar totes les trobades del curs vinent i necessiten ajuda. Independentment de si pots invertir molt o pocs temps, segur que tens idees que poden ajudar a confeccionar les trobades de 2023.

El 27 de setembre a les 19.00 es farà una reunió amb tots els monitors i monitores que vulguin formar part de la preparació de les trobades del curs vinent. Tothom que ho vulgui podrà connectar-se de manera telemàtica per fer accesible la reunió a tots els voluntaris i voluntàries dels diferents territoris del Moviment. 

També us podeu inscriure a algun dels àmbits que treballen pel MCECC. Els àmbits són espais de reflexió, formació i acció que treballen per enriquir i enfortir l’activitat dels centres d’esplai. Des d’una mirada transversal, es treballa aprofundint en els trets identitaris que caracteritzen el Moviment.

Si vols participar de la preparació, inscriu-te en aquest formulari. Si tens cap dubte, pots dirigir-te a la teva promotora o promotor de referència.