Notícies
 Tornar
  • Consulta la guia interactiva per preparar l'estiu

Consulta la guia interactiva per preparar l'estiu

21.06.22

Com cada any, el MCECC ofereix una sèrie d'eines i recursos per poder elaborar les activitats d'estiu amb garanties. Perquè no et deixis res, ja es pot consultar la segona part d'aquesta guia interactiva on hi ha tot el que s'ha de tenir en compte si preparem unes colònies o campaments. 

A la pàgina d'estiu, igualment, trobareu altres recursos que us ajudaran a complir, per exemple, amb el marc normatiu que requereixen unes colònies o campaments. És a dir, torbareu llistat tots els documents que heu de portar i totes les indicacions que heu de seguir. 

Així mateix, us presentem un llibret amb tots els apartats necessaris per preparar les activitats. En aquest dossier descobrireu des d'un possible horari fins a l'elaboració dels objectius, models de fitxes d'activitat, pla d'emergència... En definitiva, tot allò que heu de preparar abans de començar l'activitat.

Com en altres ocasions, també teniu diferents eines i activitats, així com un extens banc de recursos a la web d’estris.cat, amb dinàmiques, pregàries, jocs, danses...

La gran novetat d'enguany respecte a les últimes campanyes estivals és la derogació de tota mena de protocols sanitaris específics. Descobreix les altres novetats a la pàgina L'estiu és nostre. 

Consulta aquí la pàgina amb tots els recursos