Notícies
 Tornar
  • Arriba un nou Estris
  • Comparteix a les xarxes socials

Arriba un nou Estris

27.05.22

La revista Estris 244 explica com formem la identitat personal els humans. L'adolescència és una etapa clau en aquest procés de formació de les persones i cal estar-hi atents. Com sempre, també trobareu fitxes i altres recursos útils pels vostres centres i clubs d'esplai; alguns d'aquests els podreu tenir en compte de cara a les activitats d'estiu.

En aquest número revisem com es crea la nostra identitat personal. El paper de la família i l’entorn és clau, ho sabem. Però des de fa anys, les xarxes socials han provocat un canvi de tendència. Fins a quin punt? Som esclaus del que veiem a Internet? L’Estris 244 ens mostra les diferents realitats.

Aquest Estris també proposa una excursió per la Garrotxa, recull 5 fitxes d'activitats diferents i 4 recomanacions per fer amb els nostres infants. I a l'entrevista, anem fins a la frontera d'Ucraïna. El director de Save the Children a Catalunya, Toni Pérez, ens explica com està la situació i què necessiten els infants i joves que estan en zones de conflicte.

La revista Estris 244 arribarà a les vostres cases al llarg de les pròximes setmanes. Recordeu compartir les vostres impressions a les xarxes socials amb #Estris244 i @revistaestris.