Notícies
 Tornar
  • Les imatges de la Jornada de Monis
  • Comparteix a les xarxes socials

Les imatges de la Jornada de Monis

23.05.22

Sota el lema “Construeix-te a l’Esplai”, aquest dissabte 21 de maig s'ha celebrat la Jornada de Monitors i Monitores a Igualada. Els participants han repensat la tasca que es fa als centres i clubs d’Esplai mitjançant formacions, activitats i jocs.

La Jornada han servit, en aquest sentit, per recordar aspectes bàsics que els educadors i educadores necessiten saber per dur a terme la seva taca educativa.

L’Esplai, en català

La Jornada també ha volgut destacar el paper del català a l’esplai. El MCECC reivindica sense embuts la llengua i la cultura catalana en les seves activitats i fomenta el seu ús als centres i clubs que el formen. Així ho detalla, de fet, el Pla d’Accions aprovat per totes les entitats del MCECC el gener del 2022. La Jornada ha comptat amb un photocall reivindicatiu i ha encetat les primeres activitats que es faran en el marc del Pla d’Accions per reconèixer el català.

Una activitat sostenible

D’altra banda, la Jornada, enguany, ha buscat ser el més sostenible possible. Per això, l’organització ha demanat als assistents que portin el seu plat i got, i ha repartit menjar vegà a l’hora del dinar. Al final del dia, s’ha pesat el volum de residus que ha deixat cada activitat per tal de generar consciència de l'impacte mediambiental que generem. La idea és seguir amb aquesta dinàmica en següents trobades.

L'any que ve torna la Trobada de cap de setmana. Al llarg dels pròxims mesos el MCECC farà públic la ciutat a on es farà i la resta de detalls pertinents.

Consulta totes les imatges de la Jornada

Jornada Monitors/es 2022 MCECC - Construeix-te a l'Esplai