Notícies
 Tornar
  • L’Andrea i l’Estel, noves promotores del Territori Barcelona
  • Comparteix a les xarxes socials

L’Andrea i l’Estel, noves promotores del Territori Barcelona

13.05.22

L’Andrea Sánchez i l’Estel Puerta són les noves promotores dels centres del Territori Barcelona, que inclou tota la comarca del Barcelonès. Són les encarregades de substituir la Laura Toledo, promotora els darrers sis anys, que ara engega una nova etapa professional.

L’Andrea és graduada en Educació Infantil i Primària a la Universitat de Barcelona i està estudiant una enginyeria en Ciències Agronòmiques a la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha estat monitora i responsable del Centre d’Esplai La Geltrú de la Zona 16 (Garraf, Penedès i Anoia) i responsable territorial d’aquesta mateixa zona. Ara, acompanyarà els centres de les Zones 02, 03 i 04 del MCECC.

L’Estel, per la seva banda, s’ocuparà de les Zones 01i06, 05 i 07. És estudiant d’Art i Disseny a EINA (centre adscrit a la UAB). És monitora i l'actual responsable del Centre D'Esplai Bon-Vent (Zona 07). També ha format part de l’equip territorial de la mateixa zona.

Al llarg de les properes setmanes les podreu conèixer a les reunions de Zona i a la Jornada de Monitors i Monitores de dissabte vinent.