Notícies
 Tornar
  • Punt i final a l'"I tu, què en penses?"

Punt i final a l'"I tu, què en penses?"

04.05.22

Sou dels que encareu la tecnologia com un perill o com una oportunitat? L'últim "I tu, què en penses?" ens planteja aquest dilema, intentant veure quins són els avantatges i quins són els inconvenients. Però, sobretot, seguint la línia dels anteriors vídeos, planteja quin paper juguem les entitats de lleure.

És l'última càpsula de l'"I tu, què en penses?", un conjunt de vídeos elaborats als centres d’esplai federats que busquen la reflexió d'infants, adolescents, joves, famílies i monitors i monitores. Aquest projecte intergeneracional ha cercat i acompanyat cada vídeo de materials i recursos diversos i útils. Sempre, amb la voluntat de generar eines que puguin ajudar els equips a tractar les temàtiques que aborda el projecte.

A les altres càpsules, el projecte ha reflexionat sobre el paper del voluntariat, la família, l'educació, el futur i l'opinió dels infants i joves sobre el consum responsable. Consulta la pàgina de l'"I tu, què en penses?" i revisa totes les entregues que s'han publicat.