Notícies
 Tornar

Viu l'experiència formativa dels residencials

19.05.22

Obren les preinscripcions del curs de monitors/es i de directors/es d’aquest estiu, que organitza el MCECC i la Fundació Pere Tarrés. El curs dura, aproximadament, una setmana i mitja, i es fa en una casa de colònies.

Durant aquest temps, els alumnes comparteixen experiències gràcies a la formació que ofereixen els professors.

La "bombolla" de la Ruca-Sala

El curs que més alumes suma es fa a les cases de colònies La Ruca i La Sala, dues de les més conegudes de la Fundació. L'Escola de l'Esplai de la Fundació Pere Tarrés organitza el curs, que és prmogut pel MCECC. Aquesta formació s'adpata a la realitat dels alumnes que el cursen. La majoria de formadors, per exemple, han passat per centres del Moviment i, per tant, coneixen de prop la realitat dels centres d'esplai. Els alumnes, doncs, viuen una experiència completa, a la qual cal sumar-li el vincle que es genera amb la resta de companys.

En el cas dels monitors/es, el curs compta amb deu dies de formació (del 21 al 30 d'agost a la casa de colònies) i les pràctiques posteriors. Els directors/es, per la seva banda, pujaran a la casa dos dies abans per tal de completar les hores de formació que corresponen al curs.

Consulteu tota la informació a la pàgina oficial dels residencials i preinscriviu-vos abans del 30 de maig a través del formulari que hi trobareu.

Curs també a Lleida i al Territori Urgell

El MCECC i la Fundació Verge Blanca també organitzen un curs de monitors i monitores a Lleida. Del 20 al 30 d'agost, a la casa de Colònies de Montsant a Vilaller. Consulta tota la informació del curs i inscriu-te per viure l'experiència. D'altra banda, l'Escola de l’Esplai de Lleida també prepara un cursos a la Casa de Colònies Aina d’Andorra, promogut des de la Fundació Esplais Santa Maria de Núria, del 18 al 28 d'agost més un cap de setmana extra durant l'any.