Notícies
 Tornar
  • El teu centre encara no ha fet l'enquesta del Moviment?

El teu centre encara no ha fet l'enquesta del Moviment?

18.05.22

Valorar com ha anat l'activitat i el curs és una pràctica ben estesa en tots els centres i clubs d'esplai. I així com feu als vostres centres, també toca revisar com a conjunt on som i en què podem millorar.

Per fer-ho, llancem l'enquesta de satisfacció del MCECC. Amb ella, coneixem les valoracions dels centres i clubs d'esplai, analitzem les nostres accions i proposem plegats canvis de millora de cara a l'estiu i el curs vinent.

Funcionament de l'enquesta

L'enquesta va dirigida als centres i clubs d'esplai. El MCECC disposa d'un sistema de qualitat, certificat amb la norma ISO, que vol ajudar a la millora de les accions, serveis i iniciatives que realitzem. Se us preguntarà, doncs, sobre els serveis que proporciona el Moviment als seus centres, la nostra atenció personalitzada i l'acompanyament que rebeu dels diferents equips.

El temps estimat de l'enquesta ronda els 10 minuts. Dedicar-se aquest espai és una oportunitat, també, per analitzar què necessiteu del Moviment. Per tant, us animem a fer-ho amb la resta de persones que ocupen la coordinació del centre o amb el conjunt de l'equip, si en teniu ocasió.

Et necessitem, junts i juntes #SomMoviment, som @esplaisMCECC!