Notícies
 Tornar
  • Les indicacions prèvies a la Jornada

Les indicacions prèvies a la Jornada

13.05.22

Prop de 500 monitors i monitores del Moviment ens veurem dissabte a Igualada. Recorda consultar les indicacions prèvies a la Jornada. En aquest document pots consultar els aspectes més rellevants i que, per tant, cal conèixer abans d'arribar a Igualada.

Aquestes indicacions mostren, entre altres coses, els diferents espais on es faran les activitats i formacions, el llistat de coses que has de portar i les instruccions que cal seguir per agafar el transport col·lectiu, en cas que l'hàgiu sol·licitat. A més a més, a continuació us detallem les altres accions que pots fer durant la prèvia de la Jornada.

Escoltar el podcast de la Jornada

El MCECC publica la tercera entrega del podcast MCECC en 3 minuts, un programa que repassa l'actualitat del Moviment en una nota de veu. Després de l'èxit de l'especial AGO i TrocaJove, ara arriba el resum de la Jornada de Monitors i Monitores del dissabte 21 de maig. Escolta'l de camí a Igualada i ves preparat.

Conèixer els personatges del Centre d'Interès

Construint-te a l’esplai és el lema amb què es basarà la Jornada. Diferents personatges, tots ells basats en els diferents perfils i rols que hi ha en tots els centres i clubs d'esplai, us acompanyaran durant tot el dia amb l’objectiu de “construir” un nou centre o club d’esplai.

Amb aquest eix temàtic, els monitors i monitores que hi participeu aprofundireu en les habilitats i recursos que fan funcionar un equip de monitors i monitores i, en definitiva, l’esplai. La Jornada comptarà amb diferents activitats i espais formatius que reforçaran la nostra tasca educativa.

Introduir-te amb els materials previs

Al teu centre o club d'esplai veuràs que has rebut els documents previs a la Jornada, que s'han enviat per correu postal i trobaràs a la web de la Jornada de Monitors i Monitores. Amb aquests podeu preparar la Jornada i, alhora, revisar i reflexionar sobre el vostre equip de monitors i monitores i sobre l'essència del vostre centre.

Aquests materials pretenen, en primera instància, introduir les temàtiques que s'abordaran durant la Jornada. Alhora, però, estan dissenyats perquè els centres i clubs d'esplai reflexioneu sobre els vostres equips i el vostre projecte: Com som? Quines mancances tenim? Cap a on hauria d'anar l'Esplai?

#SomMoviment, som EsplaisMCECC

Troba el GIF de la Jornada i utilitza'l a les xarxes aquest cap de setmana escrivint @esplaisMCECC al cercador de GIFs! 

via GIPHY