Notícies
 Tornar
  • Comença el curs residencial de Setmana Santa
  • Comparteix a les xarxes socials

Comença el curs residencial de Setmana Santa

08.04.22

Els monitores i monitores del MCECC que es trauran el títol de monitor de lleure ja són a la casa de colònies La Sala, als peus del Pedraforca. Així, tot i que ja han fet algunes sessions durant els últims caps de setmana, a partir d'aquest cap de setmana i durant cinc dies, intensificaran les formacions i activitats que els permetrà assolir els coneixements necessaris. Els alumnes que opten al títol de directors i directores de lleure també hi són.

Treure's un títol d'aquests és clau per obtenir els coneixements bàsics per dur a terme les activitats que es fan cada dissabte o durant l'estiu. El curs residencial que prepara el MCECC , però, és una oportunitat de treure's el títol acompanyat d'altres monitors i monitores del Moviment. I això és el que faran tots els i les joves que ara mateix són a La Sala. Més enllà dels tallers i dinàmiques que preparen els docents, la posada en comú dels diferent models d'esplai i de les diferents realitats del territori enriqueix encara més aquesta formació.

Els alumnes estaran a La Sala durant la Setmana Santa. Després, faran les pràctiques i la memòria, passos previs a l'obtenció del títol oficial.

Cursos també a Vallfogona

Una vintena d'alumnes aquesta Setmana Santa participen del curs que organitza la Fundació Siurana a Vallfogona, Tarragona. Des de divendres 8 d'abril i durant tota la setmana compartiran vivències i formacions amb els companys i companyes d'altres centres d'esplai del Territori Tarragona.