Notícies
 Tornar
  • La TrocaJove aprova amb nota
  • Comparteix a les xarxes socials

La TrocaJove aprova amb nota

31.03.22

Els i les joves que han participat de la TrocaJove surten contents de la trobada i asseguren que tornaran a participar l'any vinent. És el que diuen a l'enquesta de valoració, els resultats de la qual ja s'han fet públics.

Tant els participants com els monitors i monitores que els acompanyaven han valorat de manera molt positiva la TrocaJove. En el cas dels i les joves la nota supera el vuit sobre deu i en el cas dels acompanyants la valoració es queda a només 4 dècimes del vuit. Són els resultats que explica l'organització de la trobada després d'analitzar les més de set-centes enquestes realitzades en acabar la jornada.

Pel que fa a les xifres de participants, seixanta-un Centres i Clubs d'Esplai de vint zones i territoris diferents es van apropar a les cases de colònies de La Conreria, a Tiana, i la de l'Artur Martorell, a Calafell, espais designats per a la TrocaJove d'enguany. En total, més de vuit-cents joves i uns dos-cents monitors i monitores. La TrocaJove ha estat possible gràcies als membres de la comissió, que enguany estava formada per cinquanta-tres persones.



És un orgull poder recuperar el format més tradicional de la TrocaJove amb unes xifres com aquestes. La importància d'aquests espais és molt alta, fet que demostra el pressupost de l'activitat. En total, s'han invertit més de 56.000 euros, el que suposa uns 54 euros per persona. El Moviment finança de manera directe part d'aquestes activitats, motiu pel qual els participants només han hagut de pagar, enguany, 25 i 30 euros, en funció de si disposaven de transport o no.

Les imatges de la TrocaJove

Al Flickr de la Fundació ja es poden trobar les imatges de la TrocaJove. Ja es pot reviure, doncs, els millors moments de la trobada, que també es va poder seguir en directe per les xarxes socials del Moviment @esplaismcecc.

TrocaJove 2022 - T'està buscant