Notícies
 Tornar
  • El Consell Directiu crea una comissió interna per parlar del RRI
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu crea una comissió interna per parlar del RRI

23.03.22

El Consell Directiu ha donat llum verda a la creació d'una comissió interna que plantejarà com es pot reformular el Realment de Règim Intern [RRI] del MCECC, tal com es va comprometre a petició d'alguns centres a l'AGO del mes de gener. Aquesta comissió planificarà les passes a seguir per tal d'engegar el procés de remodelació en els pròxims mesos.


Revisió de les darreres activitats

L'Òrgan de Govern també han revisat les diferents activitats que s'hi han celebrat al Moviment aquests darrers dies, entre les quals destaquen l'aniversari del 50è de la Revista ESTRIS, la Nit dels Animadors de la Fe i el darrer Consell de Responsables Territorials, celebrat a Girona. No han repassat la TrocaJove, ja que per a això hi haurà una reunió extraordinària en els propers dies. El Consell Directiu també ha fet l'habitual repàs de les conselleries, de la comissió de feminisme del CD i han parlat de l'acció ID1 del Pla d'Accions sobre la redefinició de la C de Cristians.

El Moviment també última els preparatius de l'estiu amb les formacions de beques i el campus d'estiu, així com la Jornada de Monitors i Monitores del 21 de maig a Igualada. De tots aquests temes s'anirà ampliant la informació a mesura que s'apropin les dates assenyalades.