Notícies
 Tornar
  • Presenta tota la documentació de les beques d'estiu

Presenta tota la documentació de les beques d'estiu

01.04.22

Un any més, el MCECC ofereix la possibilitat d'optar a les beques per activitats d'estiu als seus centres i clubs federats. Aquesta convocatòria té l'objectiu de facilitar als infants, adolescents i joves la seva participació en activitats de lleure d'aquest l'estiu.

Són els mateixos centres i clubs els que han d'adreçar les sol·licituds de Beques. Per aquest motiu, convé conèixer bé i atendre el que especifiquen les bases reguladores d'aquestes beques.

EL PROCÉS DE BEQUES I INSCRIPCIÓ:

Els passos a seguir són els tres que expliquem a continuació:

1. Entrevista prèvia 

Aquest pas és obligatori per poder accedir al sistema de beques. En cas que s’hagi realitzat en altres convocatòries serà un pas opcional (si hi ha canvis a l’equip o persones responsables del procediment, o bé si hi ha canvis en la gestió econòmica del centre). 

Per fer-la cal posar-se en contacte amb el/la promotor/a de referència per a concretar una data. En cas de no realitzar-la, no es podrà accedir a la sol·licitud. 

2. Formacions sobre el procés de beques i inscripció

Per accedir a la convocatòria de beques, caldrà que els Centres i Clubs d'Esplai del MCECC participeu en una formació per tal de conèixer les novetats i la tramitació de les Beques d'Estiu. Totes les formacions seran en format telemàtic. 

És important participar de les formacions per poder dominar tot el procés.

Aquesta formació, a banda d'explicar tècnicament com es fa la sol·licitud de les beques, entendre una renda o un RMI, també es treballaran uns continguts que tenen per objectiu reflexionar sobre l'acció dels centres d'esplai vers la infància vulnerable i sobre com s'hi pot fer front.

Si no heu pogut assistir, contacteu amb el vostre promotor o promotra de referència.

Per garantir que tots els centres d'esplai han participat a la formació, la tramitació al GESPLAI només serà visible i possible per aquells Centres i Clubs d'Esplai que hagin contactat amb el seu promotor/a.