Notícies
 Tornar
  • T'imagines reviure la TrocaJove? Fes-ho amb el videoclip de la cançó, les fotos i els materials de la trobada
  • Comparteix a les xarxes socials

T'imagines reviure la TrocaJove? Fes-ho amb el videoclip de la cançó, les fotos i els materials de la trobada

18.03.22

El cap de setmana del 12 i 13 de març, més de 1.200 joves han tenyit Tiana i Calafell amb els colors del seu foulard. Tres anys després de l'última TrocaJove presencial, els participants s'han retrobat amb altres joves d'arreu de Catalunya per parlar, entre molts altres temes, dels tabús.

Aquesta trobada ha posat de manifest que els i les joves necessiten tornar a gaudir d'espais com aquests, que els permet socialitzar i conèixer altres realitats que també els són properes. Alguns dels participants s'estrenaven en l'edició d'enguany i destaquen que, més enllà de conèixer altres joves, el cap de setmana també ha servit per assolir nous coneixements i obrir la mirada cap a noves reflexions.

Totes les imatges que ha deixat la TrocaJove les podeu consultar al flicker del MCECC.

TrocaJove 2022 - T'està buscant

El videoclip

Si algun moment recordarà tothom que ha participat d'una TrocaJove, és, sense cap mena de dubte, els floulards en l'aire quan sona la cançó de la trobada. Per primer cop, ja es podrà veure el videoclip! Seguiu de prop les xarxes socials d'Esplais MCECC, ja que, properament, sortirà a la llum el vídeo de la cançó amb la participació de diferents joves del Moviment.

Els materials de la TrocaJove

La TrocaJove, però, serveix sobretot per treballar un seguit de temes que són ben presents en el dia a dia dels i les joves. Al llarg del cap de setmana la comissió presenta aquests temes i els contextualitza. Ara, als vostres Centres i Clubs d'Esplai podeu aprofundir-hi. Per tal de facilitat la tasca, a la pàgina de la TrocaJove22 trobareu tots els dossiers i materials que ens ha deixat la trobada. Al proper butlletí (que s'envia a tots els monitors i monitores del Moviment) també els trobareu.