Notícies
 Tornar
  • Preparem les activitats de Setmana Santa
  • Comparteix a les xarxes socials

Preparem les activitats de Setmana Santa

31.03.22

Molts Centres i Clubs d’Esplai feu activitats durant la Setmana Santa. És important revisar que portem tota la documentació necessària i que tenim tot a punt per començar les activitats.

Fem una darrera revisió del que cal tenir en compte per a les activitats d'aquesta setmana santa

  • Recordeu que és imprescindible fer la notificació de les activitats a Joventut i també afegir-la al Gesplai. 
    • Necessitareu tenir a mà: les dades dels monitors/es i el nombre de participants per gènere i edat. 
  • Queden sense efecte els protocols COVID de l'àmbit de l'educació en el lleure. El Procicat va decidir el 30/03/2022 deixar sense efecte els documents i protocols de l’àmbit de l’educació en el lleure i les instal·lacions juvenils relatius a la prevenció del COVID. Per tant, s’aplicaran al lleure les mateixes mesures de prevenció vigents que s’apliquen a la població en general. Alhora, es deroguen els tràmits i els documents complementaris que es van crear en el marc dels plans sectorials de Joventut (com la declaració responsable). 

  • Revisar que tenim tot ben lligat: pòlissa de l’assegurança, fitxa de salut dels menors d’edat, llistats pertinents, carnets dels monitors i monitores... Revisa la llista que Esplais MCECC ja va publicar a l'estiu per orientar els centres i clubs. Et servirà per totes aquelles activitats de tres dies o més:  

D'altra banda, hi ha un canvi important respecte a la gestió de la pandèmia en el lleure educatiu. El passat 30 de març, el PROCICAT va eliminar els documents i protocols que hi havia vigents (com la declaració de responsable). Per tant, caldrà seguir els mateixos protocols de prevenció vigents que s'apliquen a la resta de la societat.

En cas de tenir qualsevol dubte al respecte, podeu consultar a la vostra promotora o promotor de referència o consultar a secretaria.mcecc@peretarres.org.