Notícies
 Tornar

Segueix la TrocaJove a les xarxes

10.03.22

La TrocaJove també es viu a les xarxes socials d'esplaisMCECC. Més de 1.000 joves participen de la trobada enguany, després de tres anys sense poder celebrar-la de forma presencial. No és pas un motiu petit i cal viure-la, doncs, com cal.

Segument a les xarxes

Els equips del Moviment faran un seguiment comunicatiu de la jornada durant tot el cap de setmana per tal que tothom pugui viure-la. A les xarxes, podrem veure les imartges més destacades de la jornada. Però també aquest espai ha de servir per interactuar amb la resta de Centres i Clubs d'Esplai que hi participen. Podrem penjar les nostres millors imatges i explicar com estem vivint la TrocaJove al Twitter i l'Iinstagram del MCECC, a través del hashtag #TrocaJove22.

Per primer cop, la TrocaJove es farà de forma simultània en dues cases de colònies diferents. Malgrat tot, ambdues localitats -Tiana i Calafell- estaran ben connectades durant tot el cap de setmana gràcies a les activitats, xerrades i, sobretot, les xarxes del Moviment. És important, però, saber a on he d'anar.  Els equips organitzadors de la TrocaJove han enviat un correu als Centres i Clubs inscrits inscrits amb tota la informació que necessitem saber.

És important llegir amb deteniment aquest correu. En ell s'hi indica tot el que hem de tenir en compte de cara a la TrocaJove. És a dir, a on he d'anar, a quina hora he de ser-hi, quan em ve a buscar l'autocar -en cas d'haver demanat transport- i altres informacions rellevants. Els monitors i monitores som responsables dels i les joves que acompanyem durant tota la trobada i disposen de tasques concretes per dur a terme al llarg del cap de setmana. Entendre què he de fer i dinamitzar en cada moment, on he d'estar i què he de portar, facilitarà que la TrocaJove torni a ser un èxit.

La TrocaJove explicada en tres minuts

El podcast radiofònic que explica l'actualitat del Moviment [EsplaisMCECC en tres minuts], ha publicat un especial sobre la TrocaJove de 2020. En tan sols tres minuts, se'ns explica les novetats que trobem enguany i la diferència amb altres trobades que hem viscut anteriorment. L'Anna Vey i la Marta Estellé, membres de la comissió que prepara aquesta trobada ens expliquen com ho tenen muntat. També parla la nova presidenta del MCECC, Anna Grau, que se'ns presenta i ens explica què podem esperar d'aquesta nova etapa que obre la presidència del MCECC amb ella al capdavant.

Clica sobre la imatge i escolta el podcast