Notícies
 Tornar
  • Encara no saps de què va la Jornada de Monitors i Monitores

Encara no saps de què va la Jornada de Monitors i Monitores

01.04.22

Ja pots inscriure't a la Jornada de Monitors i Monitores del 21 de maig a Igualada. Consulta tota la informació a la web i omple el formulari d'inscripció que hi trobaràs.

Al teu centre o club d'esplai veuràs que has rebut els documents previs a la Jornada, que s'han enviat per correu postal. Amb aquests podeu prepapar la Jornada i, alhora, revisar i reflexionar sobre el vostre equip de monitors i monitores i sobre l'essència del vostre centre.

Construir esplai, la temàtica

Construint-te a l’esplai és el lema amb què es basarà la Jornada de Monitors i Monitores del maig. Diferents personatges, tots ells basats en els diferents perfils i rols que hi ha en tots els centres i clubs d'esplai, us acompanyaran durant tot el dia amb l’objectiu de “construir” un nou centre o club d’esplai.

Amb aquest eix temàtic, els monitors i monitores que hi participeu aprofundireu en les habilitats i recursos que fan funcionar un equip de monitors i monitores i, en definitiva, l’esplai. La Jornada comptarà amb diferents activitats i espais formatius que reforçaran la nostra tasca educativa.

Les novetats d'enguany

Enguany també la celebració de la fe comptarà amb dos espais diferents: una eucaristia i un altre espai que seguirà l’estil de les estones amb tu que es fan als cursos residencials. D’aquesta manera, cadascú podrà participar d’aquell espai que més li agradi.

La jornada també ens deixarà diferents xerrades (sobre feminisme i església, el compromís o el valor del lleure) i formacions diverses, així com un munt de moments per compartir experiències amb centres i clubs d’altres territoris del Moviment.

Igualada, el lloc

L'Escola Pia d'Igualada serà el principal escenari de la Jornada de monitors i monitores d'enguany. La capital de l'Anoia és el lloc escollit per la comissió per celebrar la Jornada de tots els monitors i monitores del MCECC, trobada que serà el 21 de maig. La comissió, que fa mesos que treballa en la Jornada, aviat revelarà més detalls del dia.

No te n'oblidis de fer la teva inscripció a través del formulari corresponent! Tots i totes

#SomMoviment, som EsplaisMCECC