Notícies
 Tornar
  • El Moviment es mou pel 8M
  • Comparteix a les xarxes socials

El Moviment es mou pel 8M

02.03.22

El Projecte de Perspectiva de Gènere del MCECC ha decidit la temàtica dels recursos que es faran durant el 2022. La reunió també ha servit per desenvolupar l'acció del 8 de març.

Equilibrem la balança

Els Centres i Clubs d'Esplai podreu respondre la pregunta "I vosaltres, què fareu per equilibrar la balança?" a les xarxes socials del Moviment (@esplaisMCECC). L'acció pretén que cada esplai comparteixi una fotografia explicant quines activitats concretes fa o té previst dur a terme al seu centre o club per erradicar la discriminació de gènere a la societat. Expliqueu-nos si ho treballeu amb les famílies, què feu com a equip de monis, amb els infants i joves...

Podeu respondre com vulgueu, utilitzant la imatge (us la podeu imprimir i penjar-la a la sala) i compartint les vostres accions amb @esplaisMCECC i el hashtag #8MMCECC. El compte d'Instagram i Twitter del Moviment anirà compartint amb la resta d'esplais totes aquestes accions.