Notícies
 Tornar
  • L'Esplai Capicua a "Qui té la Pinça?"

L'Esplai Capicua a "Qui té la Pinça?"

23.02.22

El podcast del MCECC "Qui té la pinça?" publica el tercer capítol, dedicat a la natura. Aquest és un podcast que trobeu mensualment a Spotify i la web del MCECC. En aquesta tercera entrega, hi participa l'equip de monitors i monitores del Centre d'Esplai Capicua de Girona.

En aquest podcast, ens expliquen quines accions fan per cuidar dels entorns naturals i per conscienciar els infants del seu esplai. La nova entrega, presentada per Alberto Hernández i Arnau Rulló, tots dos monitors del Moviment, compta amb les seccions habituals del gomet, el qüestionari o la bústia, moment en què altres esplais expliquen les seves experiències sobre la muntanya.


Gravem a la TrocaJove!

A La Conreria, mentre els participants de la TrocaJove dinaven, també es va fer una edició en directe de "Qui té la pinça?". Durant l'àpat, es va parlar sobre els temes tabú amb diferents monitors, monitores i adolescents que hi eren presents a la trobada.

El teu podcast d'Esplai

Amb "Qui té la pinça?" també coneixereu com és el dia a dia d'aquest centre del MCECC. Quines coses teniu en comú? Què feu diferent d'ells? Respon a aquestes preguntes escoltant "Qui té la pinça?". En totes les entregues, diferents persones del Moviment acompanyen els convidats d'aquest capítol, així com el més que conegut Joc Badabadoc, personatge recurrent a les trobades i troques del MCECC.

Podeu escoltar aquest i els següents programes a la pàgina del podcast.