Notícies
 Tornar
  • Segon capítol de "Qui té la Pinça?", el podcast del MCECC

Segon capítol de "Qui té la Pinça?", el podcast del MCECC

24.02.22

El podcast del MCECC "Qui té la pinça?" publica el segon capítol, dedicat a Carnestoltes. Un podcast que trobeu mensualment a Spotify i la web del MCECC. En aquesta segona entrega, hi participa l'equip de monitors i monitores del Centre d'Esplai Spai-T de la Zona 01i06 ens expliquen què fan per carnaval amb els infants i joves del seu esplai.

Amb aquest podcast també coneixereu com és el dia a dia d'aquest centre del MCECC. Quines coses teniu en comú? Què feu diferent d'ells? Respon a aquestes preguntes escoltant "Qui té la pinça?". Com en altres entregues, diferents persones del Moviment acompanyen els convidats d'aquest capítol, així com el més que conegut Joc Badabadoc, personatge recurrent a les trobades i troques del MCECC.

Podeu escoltar aquest i els següents programes a la pàgina del podcast.