Notícies
 Tornar
  • Correu important sobre la TrocaJove

Correu important sobre la TrocaJove

24.02.22

Els Centres i Clubs d'Esplais que heu sol·licitat participar de la TrocaJove heu rebut un correu explicant com queda, finalment, la situació. És important revisar aquest mail, ja que se us detalla quins centres i clubs teniu, finalment, plaça assignada i a quina casa de colònies heu d'anar. També se us detalla les informacions més rellevants de cara al cap de setmana del 12 i 13 de març.

L'acollida d'aquesta edició ha estat molt bona i el volum de sol·licituds per poder participar-hi ha sigut molt elevat. Davant d'aquest escenari, els equips organitzadors de la TrocaJove treballen per tal de poder encabir el màxim de persones possibles a la trobada, malgrat que la situació és complicada degut a la capacitat de les cases de colònies. Enguany, la trobada se celebra a La Conreria (Tiana) i a Artur Martorell (Calafell), espais que habitualment acullen activitats de lleure i, per tant, permeten dur a terme una activitat d'aquestes dimensions amb seguretat.


Temàtica de la TrocaJove

Enguany a la TrocaJove, sota una ambientació de circ, tractarem els tabús. Volem descobrir què són i quins d'ells som capaços de detectar en el nostre entorn. I nosaltres? Tenim tabús? Quins? Per què els tenim? Què podem fer?