Notícies
 Tornar
  • Gestió dels casos de Covid-19 a les Illes Balears
  • Comparteix a les xarxes socials

Gestió dels casos de Covid-19 a les Illes Balears

24.01.22

Els casos positius de Covid-19 detectats en les activitats d’educació en el temps lliure infantil i juvenil de les Illes Balears NO s’han de comunicar als correus electrònics d’educovid, sinó a través de la web marcada pel Govern Balear.

La Central de Coordinació Covid-19 notificarà directament a cada cas el resultat positiu de la prova diagnòstica. A la mateixa notificació s’enviarà l’enllaç d’autorastreig. Aquest missatge cal reenviar-lo a tots els possibles contactes estrets perquè responguin un formulari.

Aquest sistema, segons diu el Servei de Salut de les Illes Balears, farà que els casos sospitosos no hagin d’esperar que els telefoni els serveis epidemiològics del departament. Un cop respost el formulari, i en cas afirmatiu de ser contacte estret, la persona rebrà les indicacions adequades i podrà demanar cita per a una prova diagnòstica.

Per tant, davant d’un cas de Covid-19 al nostre Club d’Esplai, NO hem de comunicar-ho a través dels correus d’educovid, sinó a través d’aquesta web:

Pots consultar les mesures actualitzades per combatre la Covid-19 en l’àmbit de l’educació del lleure a través de la web del Servei de Salut balear i de la pàgina de materials i recursos del MCECC.