Notícies
 Tornar
  • Per Setmana Santa, nous cursos residencials

Per Setmana Santa, nous cursos residencials

13.01.23

Per Setmana Santa hi haurà l'oportunitat, novament, de viure els cursos residencials per treure's la titulació de monitors/es i directors/esJa estan obertes les places per apuntar-s'hi! Si ets monitor/a del Moviment, no t'ho pensis!

 La preinscripció es pot omplir fins al 7 de febrer. Els cursos, tant de monitors/es com de directors/es, compten amb docents de la Fundació Pere Tarrés, la institució més veterana que ofereix aquesta formació. A més d'adquirir coneixements, coincidiràs amb persones com tu d'altres Esplais d'arreu de Catalunya; oportunitat única per treure's el títol i, més enllà, poder-ho fer entretingudament.

A través de la següent pàgina podeu apuntar-vos mitjançant el formulari corresponent. Aquest curs s'estructura en tres parts diferenciades:

  • Part 1: es desenvolupen les primeres sessions a Barcelona, moment per conèixer els companys/es i docents que t'acompanyaran tot aquest temps.
  • Part 2: part residencial a l'Alberg la Sala (la Pobla de Lillet): del dissabte 1 d'abril al dijous 6 d'abril
  • Part 3: en modalitat virtual a través de l’Aula Virtual del Curs.
  • Els alumnes del curs de directors/es, també, compartireu un cap de setmana més en una casa de colònies el cap de setmana 6 i 7 de maig.

Independentment del curs que es faci (monitors/es o directors/es), cal connectar-se a la reunió informativa el 21 de març, a les 18.30 h, en format telemàtic.

Per preus, les fases del curs de forma detallada, així com tots els passos que cal seguir per inscriure's, podeu visitar la pàgina dels Cursos Residencials de Monitors/es i Directors/es del MCECC-Setmana Santa 2023. A aquesta web trobareu tota la informació necessària. En cas de tenir algun dubte específic, podeu escriure a residencialsmcecc@peretarres.org.