Notícies
 Tornar
  • "Prente temps": Per aprofundir en educació, espiritualitat i acció social
  • Comparteix a les xarxes socials

"Prente temps": Per aprofundir en educació, espiritualitat i acció social

02.12.21

Amb la pandèmia ens hem adonat de la importància de cuidar-nos i escoltar-nos. Als centres i clubs d'esplai sempre ho hem tingut en compte. Ara, però, encara en som encara més conscients. Seguint aquesta realitat s'ha ideat l'activitat "Pren-te temps". Aquestes activitats ens serveixen per pausar i compartir experiències que després podem aplicar als nostres centres. Així doncs, el "Pren-te temps" ens servirà per veure maneres diferents d'aturar-se en el camí. 

Pren-te temps, amb Pili Calle i Belén García: 11,12 i 13 de febrer

El MCECC sempre ha cregut en espais com els que ens presenta aquest programa. Espais per compartir experiències i trobar-se a un mateix. "Pren-te temps" és una activitat de cap de setmana destinada a monitors i monitores d'entre 18 i 25 anys que vulguin fer una pausa davant la velocitat amb què es desenvolupa el nostre dia a dia.

Aquest programa està preparat per Belén García i Pili Calle, persones provinents del món del lleure. Les dues coneixen de prop la realitat dels esplais; són exmonitores de centres del MCECC i especialistes en el treball de la interioritat. Tot plegat, amb una mirada moderna i adaptada a les necessitats del joves.

Podeu consultar l'estructura del cap de setmana i el procés d'inscripció, així com la resta de detalls, al programa de l'activitat.

Programa Ramón M. Serchs

Des del MCECC s'ha volgut que el present "programa" tingués una identitat pròpia i per això s'ha optat per ferferenciar-lo a un nom propi. Amb això es pretén retre un petit homenatge a persones que han estat rellevants i que han deixat petjada en la trajectòria d'una entitat, un moviment o un ocrrent... com és el cas d'en Ramon M. Serchs.

Així doncs, també us podeu inscriure en aquesta altra activitat que es farà de l'11 al 13 de febrer. El programa va destinat a monitors i monitores del MCECC d'entre 25 i 30 anys aproximadament, que volem aprofundir en l'acció social i l'esperitualitat.

Consulta tota la informació inscriu-te amb el formulari corresponent!