Notícies
 Tornar
  • Recurs: els rols de gènere

Recurs: els rols de gènere

03.12.21

Els estereotips i els rols de gènere estan molt presents en la nostra societat. Podem trobar-los en els mitjans de comunicació, en la publicitat, en el llenguatge, l'assignació de responsabilitats i obligacions... Per tot això, necessitem treballar per transformar la realitat.

En aquesta línia treballa el Projecte de Gènere del MCECC, actiu des de fa dos anys, que apropa mensualment un recurs per tal que la perspectiva de gènere sigui present en la tasca que es fa des dels centres i clubs d'esplai del Moviment.

Els rols de gènere, nou recurs

A la nova entrega del recurs de gènere trobareu cinc activitats relacionades amb la temàtica i que us permetran treballar als vostres centres o clubs valors com l'empatia, la solidaritat, la llibertat a l'hora de triar el nostre futur...

En total, diferents fitxes d'activitats amb el següent contingut:

  • Per treballar "implícitament els rols de gènere dins del grup".
  • Per indagar la temàtica amb adolescents, infants i joves.
  • Una dinàmica específica per treballar els rols de gènere amb l'equip de monitors i monitores.

Si així ho prefereixes, també pots consultar l'altre recurs que ha generat el projecte: Música amb perspectiva de gènere: com ho treballem? En aquest document trobareu dinàmiques per treballar la temàtica partint de la música que escoltem.