Notícies
 Tornar
  • Aquest estiu, participa del World Camp
  • Comparteix a les xarxes socials

Aquest estiu, participa del World Camp

03.12.21

Cada tres anys, la FIMCAP organitza un nou World Camp. Els joves que s’apunten a aquest campament participen d’un camp de treball que es troba en un dels països on la Federació compta amb alguna entitat. Després de l’èxit de les darreres vuit edicions, enguany el campament serà a Botswana, situat al sud de l’Àfrica, del 15 de juliol al 4 d’agost.

El World Camp és una trobada per a joves d’entre 20 i 30 anys. Així doncs, tots els monitors i monitores que entreu dins d’aquesta franja d’edat podeu apuntar-vos i viure aquesta experiència. Durant tres setmanes, a través del projecte que es construeix i de la convivència amb la família d’acollida, els participants experimenten la vida quotidiana del país en qüestió; Botswana, en aquest cas.

Per tal de viure tot plegat al màxim, els organitzadors preparen cançons, balls, jocs i pregàries que serveixen per connectar les diferents religions presents en el viatge. D’aquesta manera s’aconsegueix crear el clima ideal per conèixer la resta de cultures. Més enllà d’aquest objectiu, però, en aquesta edició també es buscarà "vincular digitalment el treball dels joves a escala local i global", tal com expliquen des de l'organització.

Què puc fer per apuntar-me?

  • Tenir entre 20 i 30 anys
  • Participar en dos seminaris del Word Camp:
    • Seminari pre: del 4 al 9 de maig a Bèlgica
    • Seminari post: Tardor 2022 a Catalunya (3 dies)
  • Si tens l’oportunitat de vacunar-te de la Covid-19, es demana, si us plau, que ens posem la vacuna

El preu estàndard de la inscripció és de 250€. Si així es vol, també es pot optar per la inscripció solidària [300 o 350€, que servirà per ajudar a persones d'altres països on els recursos són menors]

* Caldrà sumar els cost dels vols que estaran en part finançats per la FIMCAP

En cas d’estar interessat/da en participar, cal fer arribar el Currículum i una Carta de Motivació a ambits@peretarres.org abans de dilluns 7 de febrer.

Com que les places són limitades, en cas d'haver-hi més sol·licituds que espais disponibles, es farà un procés de selecció entre les persones interessades. La decisió final es comunicaria el 21 de febrer.