Notícies
 Tornar
  • A tu, que fas avançar el Moviment, Bon Nadal!
  • Comparteix a les xarxes socials

A tu, que fas avançar el Moviment, Bon Nadal!

03.12.21

Arriba Nadal, moment de parar, descansar i viure amb amics i familiars les festes. El Moviment celebra el Nadal amb tots els monitors i monitores que el fan possible que els centres i clubs avancin cada dia, amb l'equip tècnic i el consell directiu del MCECC, amb qui ens cuida quan marxem de colònies, i amb tota la resta d'agents que fan possible el lleure educatiu.

Ara, tanquem un 2021 en què, malgrat totes les dificultats, hem sabut mantenir l'essència del lleure ben activa. El butlletí també s'atura uns dies i tornarà, com molts dels els esplais, la segona quinzena de gener. A la tornada, tocarà viure un nou any, que segur serà diferent, amb les ganes i la motivació de sempre.

Mentrestant, però, toca viure Nadal com toca. Com a Moviment, podem estar agraïts de compartir aquestes dates envoltats de monitors i monitores que estimen el lleure igual que nosaltres. Agraïts de compartir Nadal als nostres centres i clubs, amb els nostres companys; als àmbits i a les comissions que organitzen les trobades, amb els voluntaris; al Consell Directiu, amb tots els membres que el formen; o a la resta d'equips del Moviment, amb tothom qui acompanya els centres i clubs en el seu dia a dia.

Envia el teu desig pel 2022

Després d'haver viscut un 2021 complicat, marcat encara per les dificultats que presentava fer esplai en pandèmia, encarem l'any vinent amb esperança i il·lusió. Així doncs, entre tots i totes, desitgem-nos una bona entrada d'any i que el Moviment segueixi avançant.

Tots els centres i clubs d'esplai que ho desitgeu, podeu enviar el vostre desig a l'Instagram del MCECC! Compartim Nadal, també a @esplaismcecc!

Ens veiem al 2022! Bon nadal!