Notícies
 Tornar a Notícies
  • Sisena càpsula d'espiritualitat

Sisena càpsula d'espiritualitat

26.11.21

La sisena càpsula d'espiritualitat ens proposa reflexionar sobre com ens preparem pels grans esdeveniments. Als centres i clubs d'esplai ens preparem les activitats, tant les que fem cada cap de setmana, com les que fem durant les activitats d'estiu.Però, i per Nadal?

Tot gran esdeveniment requereix una bona preparació. Nadal també. La nova dinàmica que ens suggereix l'Àmbit de l'Animació de la Fe ens pregunta com vivim l'època d'advent. Com en les anteriors edicions, l'activitat comença amb un vídeo. En aquest, diferents personatges es preparen per fer un examen, una cursa o una celebració. Segur que tots i totes les monitores del Moviment també us prepareu per a totes aquestes dates.


La segona part de la dinàmica consisteix a pensar en com vivim l'advent, primer, i compartir amb la resta de l'equip de monitors i monitores. Per ajudar a aquesta reflexió, trobareu un calendari d'advent que podreu anar seguint.

Totes les càpsules d'espiritualitat a la web del MCECC

Aquesta és l'última càpsula que ha preparat l'Àmbit d'Animació de la Fe del Moviment. Pots trobar la resta a l'apartat de materials i recursos de la web del MCECC.