Notícies
 Tornar a Notícies
  • Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones
  • Comparteix a les xarxes socials

Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones

26.11.21

La violència contra les dones i les nenes és una de les violacions dels drets humans més esteses. El 25 de novembre commemorem el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. Els esplais del MCECC, dins del seu esperit crític i transformador de la societat, treballem cada dissabte, cada excursió i cada activitat d'estiu per educar en una societat justa i igualitària.

Els centres de lleure ens regim pels drets humans recollits en la Declaració de les Nacions Unides. Així doncs, els esplais som una bona eina per educar amb una visió crítica i transformadora que serveixi per eliminar, en el futur, tota mena de violència contra les dones, així com quaslevol altra violació als drets de les persones.

Aprofitem aquesta data assenyalada per prendre consciència. Així i tot, no oblidem treballar en la quotidianitat de les nostres activitats, cada dia, per fer-la créixer encara més i lluitar per erradicat tota violació als drets de les persones.