Notícies
 Tornar
  • Vols formar-te en l'atenció a la petita infància?

Vols formar-te en l'atenció a la petita infància?

12.11.21

Arriba un nou Expert Universitari de la Facultat d'educació social i treball social de la Fundació Pere Tarrés. Dilluns 15 de novembre a les 18h pots assistir a la sessió informativa online de l'Expert Universitari en Petita Infància, Família i Territori.

Aquest postgrau està adreçat a professionals en actiu en petita infància. La finalitat és desenvolupar un model inclusiu d'educació infantil centrat en l'infant i la seva família, que garanteixi el seu desenvolupament saludable a través d'un abordatge interdisciplinari i territorial, mitjançant la corresponsabilitat de tots els professionals que treballen en xarxa.

La sessió comptarà la participació d'Anna Ballesteros Urpí, Doctora en Educació (UB). Si vols, consulta tota la informació i inscriure't a la sessió.