Notícies
 Tornar a Notícies
  • El Consell Directiu del MCECC aprova l'entrada d'un nou esplai
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu del MCECC aprova l'entrada d'un nou esplai

29.10.21

El Consell Directiu del MCECC s'ha reunit a Caldes de Montbui per fer seguiment del Moviment. L'òrgan del govern ha analitzat les darreres novetats de cada territori i ha engegat els pròxims esdeveniments. Entre d'altres coses, s'ha aprovat l'entrada de l'Esplai Corpus a la Zona 03 del MCECC. Es tracta d'un esplai situat a la dreta de l'eixample i que, des d'avui, passa a formar part del Moviment.


A la reunió, també s'ha abordat la fase tercera del Pla d'Accions de 2022. Després de recollir les propostes i la priorització dels centres i clubs, l'òrgan de govern del MCECC ja treballa en la redacció d'una primera proposta que es presentarà al pròxim CRT.

El Consell Directiu tamb ha fet seguiment de les Trobades de cada Zona i ha treballat en els espais de realització de l'AGO. Com a novetat, han valorat el Campus MCECC i la jornada de l'Àmbit Pedagògic, realitzats durant aquests darrers mesos.