Notícies
 Tornar a Notícies
  • Curs sobre prevenció i actuació davant l'abús sexual infantil en l'àmbit del lleure

Curs sobre prevenció i actuació davant l'abús sexual infantil en l'àmbit del lleure

10.10.21

La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya (DGJ) ofereix formació a tots els educadors i educadores de lleure per tal de "conceptualitzar l’Abús Sexual Infantil (ASI) i el maltractament infantil" i aportar recursos suficients per a "prevenir-lo, detectar-lo i actuar davant d’un abús o de la revelació d’aquest".

Aquest curs, que s'imparteix de manera completament telemàtica", conta de 10h repartides en sessions de 2,5h, la qual cosa permet entrar amb prou profunditat en els detalls de la temàtica. Les sessions van a càrrec de la Fundació Vicki Bernadet -que treballa, des de 1997 en l’atenció integral, prevenció i sensibilització dels abusos sexuals a menors comesos en l’entorn de confiança de l'infant- la realització de tres edicions més del curs a distància sobre la "Prevenció i abordatge de l'Abús Sexual Infantil en l'àmbit de l'educació en el lleure". 

Aquesta formació està subvencionada per la DGJ i és gratuïta. Per a més informació sobre el contingut del curs i les dates i horaris de cada edició, entreu al web del departament de Joventut.

Inscripcions

Curs 7/2021: 22, 29 d'octubre i 5, 12 de novembre. Divendres de 9.30 a 12.00. Inscripcions obertes.

Curs 8/2021: 20, 21, 22 i 23 de desembre de 16.30 a 19.00. Intensiu tardes. Properament.
Curs 9/2021: 27, 28, 29 i 30 de desembre de 9.30 a 12.00. Intensiu Nadal. Properament.