Notícies
 Tornar a Notícies
  • T'expliquem com fer cada tràmit!

T'expliquem com fer cada tràmit!

08.10.21

Cada any els correus dels nostres centres i clubs s'omplen amb demandes i requeriments que cal que presenti el nostre esplai. S'omplen els correus i els monitors i monitores obrim carpetes i carpetes a la recerca de documentació i factures. Per tal de facilitar totes aquestes accions, el MCECC presenta un nou manual per ajudar els esplais a l'hora de fer tots els tràmits necessaris per dur a terme la nostra activitat.

Al Manual de tràmits a fer al MCECC durant tot un any, el qual podeu trobar al Gesplai, us presentem les diferents accions que cal tenir en compte segons l'obligatorietat i la necessitat de cadascuna de les beques o ajuts. El document agafa com a base la informació donada a la formació impartida al Campus MCECC sobre aquesta temàtica.

Trobareu, doncs, amb tota mena de detall quins documents es necessiten per a cada tràmit, els terminis i calendari, i les recomanacions que us fan els membres de l'Equip Tècnic del Moviment.

Com sempre, si teniu cap dubte sobre qualsevol gestió, podeu consultar a la vostra promotora o promotor de referència, que us ajudarà en l'elaboració dels tràmits.