Notícies
 Tornar
  • Nou recurs del Projecte de Perspectiva de Gènere

Nou recurs del Projecte de Perspectiva de Gènere

23.09.21

El Projecte de Perspectiva de Gènere presenta un nou recurs amb la música que escoltem als nostres esplais com a protagonista. Sovint les cançons que sonen als nostres centres i clubs, així com passa amb les danses, ho fan sense que ens parem a pensar en el missatge que estem donant.

El grup de treball del Projecte, que es reuneix periòdicament des de fa tres anys, proposa que ens fem aquesta reflexió i ens presenta un recurs per treballar la perspectiva de gènere als nostres esplais. 

La música com a protagonista

Amb l'últim document, el Projecte busca que els esplais reflexionem sobre les cançons que posem en el nostre dia a dia. En presenten cinc cançons que, segurament, haurem escoltat en més d'una ocasió als nostres esplais. 

Després, la comissió ens proposa llegir un conte en què el missatge d'aquestes cançons queden recollides i, alhora, adaptades a la realitat del dia a dia d'unes colònies de lleure. 

Opinaràs el mateix de cada una de les cançons, un cop hagis llegit la història? Aquesta càpsula et farà, en acabar, aquesta pregunta. Respon-la i comparteix les reflexions amb els teus companys i companyes de l'Esplai.